Omgeving

Op wandelafstand van het strand


“Zee & Polder” ligt vlak aan het mooie strand van Nieuwpoort, waar u zich volledig kan uitleven. Of u nu rustig wil kuieren aan de waterlijn, goed wil ravotten met de kids in het zand, het strand is altijd een hele belevenis. In de zomer is de Belgische kust traditioneel een ware topbestemming maar ook in de herfst of in de winter lokken de badsteden steevast enthousiaste bezoekers. Succes gegarandeerd dus, het hele jaar door!

Ideale ligging


Het vakantiedomein “Zee & Polder” is ideaal gelegen aan de kust.

Dankzij deze gunstige locatie vindt iedereen – van jong tot oud – er ongetwijfeld zijn gading: een toffe zomervakantie met de hele familie, onder uw tweetjes genieten van de prachtige natuur, flaneren in de winkelstraten of toch liever wat inspanningen leveren op de golfcourts? Het huis bevindt zich op enkele kilometers van de jachthaven van Nieuwpoort.

Aan u de keuze. Het vakantiegevoel zal alvast niet ontbreken

Genieten van de natuur


Genieten van de groene natuur, rust komen bij een frisse wandeling in het groen, het kan allemaal bij “Zee & Polder”.

De vakantiewoningen zijn gelegen aan een beschermd natuurgebied waar er nog zeldzame fauna en flora bloeit en groeit.

Bewonder de schoonheid van de nog ongerepte natuur en herbron uzelf in deze groene, bosrijke omgeving.

Leef u uit op de putting green


Een fervente golfliefhebber? Geen probleem.

Het golfdomein van Westende is makkelijk te bereike

n vanuit “Zee & Polder”. In de rustgevende en groene omgeving

kan u uw vrienden uitdagen voor een partijtje golf of individueel uw swing nog verder oefenen.

Westgolf in Westende biedt u uitgebreide mogelijkheden met verschillende parcours om uw handicap te verbeteren.

Mobiliteit eerste klasse


De kusttram is het ideale vervoermiddel om er eens een dagje op uit te trekken. In het hoogseizoen rijdt er om de tien minuten een kusttram langs alle badplaatsen. Uw favoriete badplaats ligt dus binnen handbereik en u stapt af midden in het centrum, zonder u zorgen te moeten maken over waar u uw auto zal parkeren.


Ook met de bussen van De Lijn reist u gegarandeerd eerste klasse: een daguitstap naar Plopsaland, Bellewaerde of het Sea-life Center, een familiebezoek aan zee of eens lekker shoppen in een andere kustgemeente, ... Redenen genoeg om eens met de tram of de bus op stap te gaan.

De streek verkennen te voet of per fiets


Of u nu de kustlijn afgaat en hier en daar eens halt houdt op een terrasje, of u kiest ervoor om het binnenland in te trekken, u zal ongetwijfeld versteld staan van deze prachtige streek.

Nieuwpoort, Veurne, Koksijde, Diksmuide, ... stuk voor stuk mooie en gezellige plaatsen.


De kustregio staat bovendien bekend om zijn uitgestrekt netwerk wandelpaden en goed onderhouden fietspaden. De wandelaars kunnen via aangegeven routes op hun eigen tempo de streek verkennen.


De fietsvriendelijke omgeving en de tochten langs idyllische West-Vlaamse dorpjes zullen de fietsliefhebbers zeker kunnen bekoren. Een groene omgeving, vlak aan de IJzer, wat wilt u nog meer?

Tal van shoppingmogelijkheden


Ook als u graag eens op koopjesjacht trekt, dan is “Zee & Polder” ideaal gelegen. De winkelstraten van Nieuwpoort en andere dichtbij gelegen badsteden zijn makkelijk bereikbaar.

Hier zijn tal van bekende merken gevestigd en of u nu op zoek bent naar schoenen, kledij, sportmateriaal of multimedia-producten, u zal er zeker uw hart kunnen ophalen.


Ook vindt u in Lombardsijde, vlakbij het vakantiedomein, verschillende gezellige en sfeervolle cafés en restaurants waar u terecht kan voor een uitgebreid diner of gewoon voor een frisse pint of een snelle snack.

En als u even de tram of de bus neemt, dan bent u in een wip in een andere badstad. Middelkerke en natuurlijk Oostende zijn zeker een bezoekje waard.